SÅDAN BRUGER DU VORES PRODUKTER

Hos INNOCAREDENMARK er vi din professionelle partner til problemløsende rengøring. Derfor finder du her på siden vores anbefalinger til hvordan du får mest effekt ud af de produkter du bruger uden at bruge for megen knofedt.

SÅDAN VIRKER LUGTFRI - MØBLER OG TEKSTILER

BRUGSANVISNING

Forberedelse:

LUGTFRI – MØBLER OG TEKSTILER er brugsklar og må ikke fortyndes yderligere.
Forbruget er ca. 0,25-0,5 liter pr. m2, men det afhænger af materialets sugeevne.
Produktet skal omrøres/rystes inden brug.
Undgå at indånde sprøjtetågen.
Gennemlæs altid sikkerhedsdatabladet inden du bruger produktet.      

Påføring:

LUGTFRI – MØBLER OG TEKSTILER sprøjtes på det lugtende område med en havesprøjte eller sprayflaske. Vent 48 timer, mens produktet virker på lugten. Gentag behandlingen, hvis lugten ikke er helt væk.

Indvirkningstid:

Ca. 12-24 timer. Ved bedst virkning kan man opretholde fugt i tekstil ved at spraye LUGTFRI – MØBLER OG TEKSTILER på tekstilet og putte det ned i en plastikpose. Ved
møbler eller større artikler kan der sprayes vedvarende for at opretholde fugtigheden, og derved neutraliser dårlige lugte.

Efter behandling:

Tørretiden er ca. 48 timer.
Redskaber og værktøj skylles med vand efter brug.

7 SIMPLE TIPS TIL AT UNDGÅ DÅRLIG LUGT

1 Regelmæssig rengøring:
Sørg for at støvsuge, feje og tørre overfladerne på dine møbler og tekstiler regelmæssigt for at fjerne støv, skidt og madrester, der kan forårsage dårlig lugt.

2 Vask tekstiler:
Vask dine tekstiler som sengetøj, gardiner og tæpper regelmæssigt. Brug vaskemidler, der fjerner lugt, og tør dem grundigt. Husk også at vaske puder og tæpper, der ikke kan maskinvaskes, i henhold til producentens anvisninger.

3 Luft ud:
Lad dine møbler og tekstiler få frisk luft ved at lufte dem udendørs, hvis det er muligt. Dette hjælper med at fjerne lugt og giver dem en frisk duft.

4 Brug duftposer:
Placer duftposer eller duftstofposer i dine møbler eller skabe. Duftposer indeholder ofte naturlige ingredienser som lavendel eller cedertræ, der kan absorbere dårlig lugt.

5 Anvend bagepulver:
Drys bagepulver jævnt på dine møbler eller tekstiler, lad det sidde i et par timer, og støvsug derefter grundigt. Bagepulver kan absorbere lugt og efterlade en frisk duft.

6 Brug lugtfjernere:
Investér i en god lugtfjerner, der kan neutralisere dårlig lugt i luften. Du kan også overveje at bruge en luftrenser for at fjerne partikler og lugtstoffer i rummet.

7 Forebyggelse er nøglen:
Undgå at ryge indendørs og begræns brugen af stærke parfumer eller kemiske produkter i nærheden af dine møbler og tekstiler. Dette kan forhindre, at dårlig lugt bliver absorberet af materialerne.